fbpx

Työpaikkasalibandy SM-kisat

PELIPAIKAT

Hieno turnaus vaatii arvoisensa puitteet. Työpaikkasalibandyn SM-kisojen ottelut pelataan Arena Centerin salibandylle suunnitelluissa liikuntakeskuksissa Myllypurossa, Ruskeasuolla ja Kaarelassa.

Arena Center Myllypuro

Alakiventie 2, 00920 Helsinki

Arena Center Ruskeasuo

Nauvontie 3, 00280 Helsinki

Arena Center Kaarela

Kaarelankuja 2a, 00430 Helsinki

Arena Center Hakaniemi

Miina Sillanpäänkatu 2, 00530 Helsinki

ARENA CENTER MYLLYPURO

(lyhennetty otteluohjelmassa MAC)

Sijainti

Halli sijaitsee keskeisellä paikalla Myllypurossa kivenheiton päässä Kehä I:ltä ja vain 200 metrin päässä Myllypuron metroasemalta. Halliin on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Itäkeskuksen kauppakeskukseen on matkaa noin 500 metriä.

Alakiventie 2, 00920 Helsinki
Puh. 044 700 7061

Toimipisteen palvelut

Fat Pipe Centerin asiakkaita palvelee kahvio, keilabaari sekä AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima salibandytuotteita. Kahviossa ja keilahallissa on ilmainen wlan-verkko. Hallista löytyvät yleiset pukuhuone- ja peseytymistilat sekä lisäksi kokous- ja oheistiloja sekä tilaussaunat.
Myllypuron Arena Centeriä voitaneen pitää lähes salibandyn pyhäkkönä, sillä Arena Centerin toimiston lisäksi liikuntakeskuksen tiloissa ovat myös niin Suomen Salibandyliiton SSBL -toimisto kuin Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n suomen toimistokin sekä salibandyseura Hawksin toimisto.

JULKINEN LIIKENNE

 • Mellunmäkeen menevällä metrolla pääset hallin viereen Myllypuron metroasemalle.
 • Bussilla 92 pääset Itäkeskuksesta aivan hallin viereen Alakiventielle.
 • Aikataulut ja linjat löydät HSL:n Reittiopaassta tai alla olevan Reittiopas -upotuksen avulla.

PYSÄKÖINTI

Arena Center Myllypuron pihasta löytyy 70 maksullista pysäköintipaikkaa.
Pysäköinti maksetaan EasyPark sovelluksella.

Lisää pysäköintitilaa löytyy liikuntakeskuksen läheisyydestä mm. Alakiventien alku- ja loppupäästä sekä Yläkiventieltä (Huom! Pysäköinti katujenvarrella sallittu vain toisella puolella katua), Pallomyllyn pysäköintialueelta, Liikuntamyllyn takana sijaitsevalla pysäköintialueelta sekä Myllypuron ostarin parkkihallista.

ARENA CENTER RUSKEASUO

(Lyhennetty otteluohjelmassa RAC)

Sijainti

Arena Center Ruskeasuo sijaitsee keskeisesti lähellä Mannerheimin ja Hakamäentien risteystä samassa kiinteistössä Helsingin Bussiliikenteen pääkonttorin ja korjaamon kanssa.

Nauvontie 3, 00280 Helsinki
Puh. 044 700 7063

 

Center Ruskeasuon tyylikkäässä salibandykeskuksessa on neljä isoa salibandykenttää sekä kaksi sählykenttää. Hallin pääkentällä (kenttä 4) on myös 450 henkilöä vetävä katsomo.
Arena Center Ruskeasuo palvelee pientä purtavaa kaipaavia kahviossa ja sen ohesta löytyy AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima salibandytuotteita. Sporttiasiakkaille hallista löytyy reilut pukuhuone- ja peseytymistilat.

JULKINEN LIIKENNE

 • BUSSI Helsingin keskustasta pääset hallin lähelle kaikilla busseilla, jotka kulkevat Mannerheimintien päähän asti.
 • RAITIOVAUNU Lähimmäs liikuntakeskusta kulkee raitiolinja 10 (Kirurgi – Pikku Huopalahti), joka kulkee Mannerheimintietä pitkin. HUOM! Ruskeasuon uuden raitiovarikon raideyhteyden
  rakentamisesta sekä samaan aikaan suoritettavasta Korppaanmäentien peruskorjauksesta johtuen, raitiolinja 10 on poikkeusreitillä elokuuhun 2023 saakka ja linjan tilapäinen päätepysäkki on Kuusitien kohdalla.
 • Aikataulut ja linjat löydät HSL:n Reittiopaassta tai alla olevan Reittiopas -upotuksen avulla.

PYSÄKÖINTI

Maksuttomia, pysäköintikiekon vaativia, 2 h pysäköintipaikkoja löytyy Arena Center Ruskeasuon katutasosta. Hallin ajoluiskan päässä oleva pysäköintiparvi on maksullinen. Pysäköinti maksetaan joko EasyPark sovelluksella tai sisäänkäynnin vieressä olevalla kolikkoautomaatilla. Alueen pysäköinnistä vastaa Helsingin Bussiliikenne Oy ja heidän valitsemansa operaattorit.

Kadunvarsipaikkoja on mm. Nauvontien varrella (Ruskeasuon puolella) ja Kivihaassa tienvarsilla (Hakamäentien toisella puolella).

 

ARENA CENTER KAARELA

(Lyhennetty otteluohjelmassa KAC)

Sijainti

Arena Center Kaarela sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella
Kehä 1:n ja Hämeenlinnanväylän vieressä. Halliin on helppo tulla niin
omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.

Kaarelankuja 2a, 00430 Helsinki
Puh. 044 700 7064

Toimipisteen palvelut

Asiakkaita palvelee kahvio sekä AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima erityisesti salibandytuotteita. Kahviossa on myös ilmainen wlan-verkko. Urheiluasiakkaille hallista löytyvät luonnollisesti myös pukuhuonetilat suihkuineen.

JULKINEN LIIKENNE

 • Arena Center Kaarelan saavutettavuus julkisella liikenteellä on erinomainen. Bussipysäkkejä löytyy niin hallin sivuitse kulkevalta
  Kaarelantieltä kuin muutaman kymmenmetrin päässä Kehä 1:ltä tai Hämeenlinnanväylältä. Eikä Kannelmäen puolelle Kaaren
  kauppakeskukseen tai juna-asemallekaan ole pitkä matka.
 • Aikataulut ja linjat löydät HSL:n Reittiopaassta tai alla olevan Reittiopas -upotuksen avulla.

PYSÄKÖINTI

Arena Center Kaarelan pihasta löytyy reilu 100 maksullista
pysäköintipaikkaa. Pysäköinti maksetaan joko EasyPark tai ParkMan sovelluksilla.

Lisää pysäköintitilaa löytyy esim. viereisen koulun pysäköintialueilta sekä Hämeenlinnanväylän toisella puolella sijaitsevasta Kauppakeskus Kaaresta.

ARENA CENTER HAKANIEMI

(Lyhennetty otteluohjelmassa HAC)

Sijainti

Halli sijaitsee Hakaniemen torin itäreunalla. Keskeisen sijaintinsa ansiosta sinne on loistavat kulkuyhteydet. Lähin metroasema, linja-autopysäkit sekä raitiovaunupysäkit sijaitsevat vajaan sadan metrin päässä Siltasaarenkadulla.
Autoille on oma parkkihalli.

Miina Sillanpään katu 2, 00530 Helsinki
Puh. 044 700 7062

 

Toimipisteen palvelut

Arena Center Hakaniemen asiakkaita palvelee kahvio sekä AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima salibandytuotteita. Kahviossa on myös ilmainen wlan-verkko. Urheiluasiakkaille hallista löytyvät pukuhuonetilat suihkuineen.

Arena Center Hakaniemessä toimii myös lapsiperheiden suosikki Leikkiluola. Lisäksi hallin käyttäjiä, alueen yrityksiä sekä alueella vierailevia palvelee oma 75 paikkainen pysäköintihalli.

JULKINEN LIIKENNE

 • METRO Hakaniemen metroasema sijaitsee vajaan sadan metrin päässä Siltasaarenkadulla/Hakaniemen torilla. Kaikki metrolinjat kulkevat Hakaniemen kautta.
  Mellunmäkeen menevällä linjalla (M2) pääsee Myllypuroon (Arena Center Myllypuro).
  Hakaniemestä keskustan suuntaan kulkevat Kivenlahteen ja Tapiolaan menevät linjat (M1 & M2).
 • BUSSI JA RAITIOVAUNU Lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit sijaitsevat vajaan sadan metrin päässä Siltasaarenkadulla, josta kulkee useita linjoja eri puolelle Helsinkiä.
 • Aikataulut ja linjat löydät HSL:n Reittiopaassta tai alla olevan Reittiopas -upotuksen avulla.

PYSÄKÖINTI

Arena Center Hakaniemen ja Leikkiluolan asiakkaita, alueen yrityksiä sekä alueella vierailevia autoilijoita palvelee Arena Centerin 75 paikkainen pysäköintihalli. Pysäköinti Hakaniemessä Pysäköinti hallissa maksetaan EasyPark -sovelluksella.

Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Miina Sillanpään katu 6:den kohdalla, ajokaistojen välissä olevaa ajoluiskaa pitkin. Kruununsiltojen sekä uuden Hakaniemensillan rakennustöiden, niihin liittyvien katujärjestelyjen ja uuden kunnallistekniikan rakentamisen vuoksi alueella on tällä hetkellä poikkeavat liikennejärjestelyt, jotka vaihtelevat ajoittain.

Lähikaduilta on rajallinen määrä kadunvarsipaikkoja.